Hoe download ik een overzicht van alle donaties?

Je kunt een overzicht downloaden van alle donaties die op een campagne zijn gedaan. Klik in het menu op "Mijn Account" en vervolgens op het blokje "Geldzaken". In het linkermenu zie je de optie "Campagnedetails", waarna je een overzicht van al je campagnes krijgt te zien. Klik op de knop "Toon alle transacties". Rechtsboven heb je de mogelijkheid om alle transacties te downloaden als .CSV-bestand.