Tarieven

Ons doel is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn een online crowdfunding campagne aan te maken, om zo veel mogelijk donaties te kunnen ontvangen.

Open en transparant: onze tarieven

GetFunded vraagt een vergoeding van het ontvangen bedrag om het platform te onderhouden, verder te ontwikkelen en te beveiligen. GetFunded rekent 7% platformfee over het totaal opgehaalde bedrag. Dit werkt hetzelfde als ‘No Cure No Pay’. Daarnaast maken wij kosten voor het ontvangen, verwerken, beheren en uitbetalen van donaties. Wij vragen hiervoor een transactievergoeding van € 1,15 per iDeal of Bancontact-transactie. De transactievergoeding voor het gebruik van PayPal is 3,5% + € 1,15.

Alle genoemde vergoedingen zijn inclusief BTW en voor consumenten, wij houden onze vergoeding automatisch in op je ontvangen donaties. Zodat je niet handmatig iets aan ons hoeft te betalen.

Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving

GetFunded is in tegenstelling tot andere Nederlandse platformen volledig gecertificeerd en voldoet aan de nieuwe wetgeving PSD2 (Payment Service Directive 2) en nieuwste privacyreglementen. Dat vinden wij belangrijk, zodat jij er zeker van bent dat je gegevens veilig zijn en je altijd op tijd je geld ontvangt.

Voor elke campagne wordt er een tussenrekening speciaal voor de campagnehouder aangevraagd bij onze betaalpartner Online Betaalplatform (Stichting Online Betalen). Onze betaalpartner heeft alle benodigde vergunningen van De Nederlandsche Bank om betalingen te verzorgen en tegoeden te bewaren. Zij staan tevens onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

Wij hebben vertrouwen en eerlijkheid hoog in ons vaandel staan. Door de solide samenwerking met onze betaalpartner is het geld van onze gebruikers ten alle tijden voor 100% gewaarborgd. GetFunded komt zelf nooit met de donatiegelden in aanraking.

Zakelijke uitbetalingen

Voor het uitbetalen naar zowel een particuliere bankrekening als een zakelijke bankrekening brengen wij geen extra kosten in rekening. Echter voor uitbetalingen naar een zakelijke rekening dient het account naar een zakelijk account te worden omgezet. De reden hiervoor is dat bij bedrijven of stichtingen een uitgebreidere controle plaats moet vinden om de persoon achter het bedrijf te verifiëren. Dit zijn wij volgens Nederlandse wet- en regelgeving verplicht te doen. Indien het account omgezet moet worden naar zakelijk, kun je contact opnemen via [email protected]

.

Geen verborgen kosten

Let op: Vaak zien wij dat de commissie en tarieven van andere aanbieders een stuk hoger uitvalt dan vooraf wordt gezegd. Zij noemen de tarieven exclusief belastingen of rekenen extra voor het niet halen van je doelbedrag. Enkelen betalen zelfs niet uit als je doelbedrag niet gehaald wordt. Wij vinden dit niet eerlijk en doen het daarom anders.

Zoals je van ons mag verwachten zijn wij altijd transparant en eerlijk over onze tarieven. Door van iedere donatie een relatief klein bedrag in te houden, maken wij het voor heel veel mensen mogelijk om gebruik te blijven maken van GetFunded.Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag op weg. Waar gaat je vraag over?

> Geldzaken

> Veiligheid

> Account

> Doneren

> Campagne

Stel je vraag

Heb je het antwoord niet kunnen vinden of wil je een andere vraag stellen? Neem dan contact met GetFunded en we helpen je graag verder.
Stel direct een vraag