Waarom vraagt GetFunded 7% platformfee?

Ons doel is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn een online crowdfunding campagne aan te maken, om zo veel mogelijk donaties te kunnen ontvangen. 

Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving

GetFunded is in tegenstelling tot andere platformen volledig gecertificeerd en voldoet aan de nieuwe wetgeving PSD2 (Payment Service Directive 2) en nieuwste privacy reglementen.

Voor elke campagne wordt er een tussenrekening speciaal voor de campangehouder aangevraagd bij onze betaalpartner Online Betaalplatform (MediaMedics B.V.), deze hebben alle benodigde vergunningen van De Nederlandsche Bank om betalingen te verzorgen en tegoeden te bewaren. Hierop komen al jouw donaties binnen.

Wij hebben vertrouwen en eerlijkheid hoog in ons vaandel staan, daarom is zelfs bij een faillissement het geld van de campagnes 100% gewaarborgd.

Open en transparant: onze tarieven

GetFunded vraagt een vergoeding van het ontvangen bedrag om het platform te onderhouden, verder te ontwikkelen en te beveiligen. GetFunded rekent 7% platformfee over het opgehaalde bedrag. Dit werkt hetzelfde als ‘No Cure No Pay’.

Lees meer over onze tarieven hier.