Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Alle gegevens van gebruikers en donateurs worden veilig via een versleutelde verbinding verstuurd. Dit kun je herkennen aan het slotje in de adresbalk van je browser, wat aangeeft dat de verbinding beveiligd is met een SSL-certificaat. De gegevens worden daarna veilig opgeslagen in een goed beveiligde database, die alleen toegankelijk is voor geautoriseerde medewerkers.

GetFunded zal je gegevens nooit aan derden verkopen. Je ontvangt alleen onze nieuwsbrief als je in je account hebt aangegeven dat je deze wilt ontvangen. Om het ontvangen van de nieuwsbrief in te schakelen of uit te zetten, ga je naar "Mijn Account" en klik je op "Accountgegevens".

Meer informatie vind je terug in ons Privacybeleid.