€ 540 van € 750 opgehaald

 72%
18 donaties in 1 week

5 jaar Aan de deur geklopt!

€ 540 van € 750 opgehaald
het verhaal

5 jaar Aan de deur geklopt – Samen zorgen we voor ieder kind!

Dit jaar viert het mooie initiatief "Aan de deur geklopt" in de gemeente Dongen haar vijfjarig jubileum! Met trots kijken we terug op vijf jaar waarin we nieuw en tweedehands speelgoed hebben verzameld en aan de deur hebben verspreid, zodat ieder kind kan genieten van een Sinterklaasfeest. Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas niet vanzelfsprekend, door de steun van velen kunnen wij ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen het Sintfeest beleven.

Speelgoedinzameling
Ook dit jaar zamelen we weer compleet en schoon speelgoed in (nieuw en tweedehands). We hebben vooral behoefte aan speelgoed voor kinderen tot en met 12 jaar (geen knuffels). Dankzij de steun van onze vrijwilligers, sponsoren en donateurs kunnen we naast het ingezamelde speelgoed ook een mooi nieuw cadeau kopen voor elk kind.

Pop-up winkel: gratis speelgoed voor iedereen
Naast het aan de deur verspreiden van het speelgoed, openen we dit jaar weer onze pop-up winkel (Looiersplein 33). Op vrijdag 22 november van 12.00 uur tot 19.30 uur en zaterdag 23 november van 10.00 uur tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om gratis te komen winkelen. We hebben een grote verzameling prachtig tweedehands speelgoed klaarliggen voor iedereen die iets kan gebruiken. Kom gerust langs, want we willen graag dat zoveel mogelijk kinderen blij maken!

Dank aan vrijwilligers en sponsoren
Aan de deur geklopt is uitgegroeid tot een hecht team van maar liefst 30 vrijwilligers. Zonder hen zou dit initiatief niet mogelijk zijn. Daarnaast willen we onze sponsoren hartelijk bedanken: de gemeente Dongen, Stichting OCD, lokale ondernemers, winkeliers en iedereen die via deze crowdfunding wil bijdragen.

Je bijdrage
Dankzij jouw steun kunnen we onze missie voortzetten en nóg meer kinderen blij maken. We vragen een bijdrage zodat we bijvoorbeeld alle kinderen naast cadeaus ook snoepgoed kunnen geven. We kunnen met je bijdrage inpakpapier, tassen of kleine schoencadeautjes aanschaffen. En we vinden het fijn om onze bijzondere vrijwilligers te kunnen voorzien van wat te eten en te drinken.






Over de campagne
Beheerder:
Rob van der Veeken
Gestart op:
8 October 2024
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie