€ 594 van € 2.000 opgehaald

 30%
31 donaties in 2 maanden

Help Nagini de poes

€ 594 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

Onze lieve poes Nagini (1,5 jaar) werd onlangs gesteriliseerd. Aangezien Nagini als kitten erg ziek was (problemen met de lever) hebben we deze operatie lang uitgesteld tot ze sterk genoeg was. Helaas liep het toch mis. Plots zakte ze door haar pootjes en werd ze angstig en agressief. De volgende ochtend ontdekte we dat Nagini plots blind was geworden..


Onze dierenarts wist niet wat er aan de hand was en dus moest ze overgebracht worden naar een dierenkliniek in Herentals, waar een specialist volop testen aan het uitvoeren is. De kans is zeer groot dat Nagini een levershunt heeft maar het kan ook een bloedklonter in de hersenen zijn of epilepsie. Om helemaal zeker te zijn heeft ze verschillende scans nodig (MRI, CT). Helaas zijn deze testen heel duur en hebben we hulp nodig om dit te betalen. 

Help ons om uit te zoeken wat er aan de hand met onze lieve Nagini-poes. Elk klein beetje helpt!


Update 26/09

Intussen is vastgesteld dat Nagini een levershunt heeft waardoor gifstoffen in haar lichaam terecht komen. Op zich valt dit te opereren maar door de vele onderzoeken onder narcose heeft Nagini al enkele dagen last van epileptische aanvallen. Voor we overwegen om de operatie te doen moet Nagini dus veel stabieler zijn.  

Update 25/09
Nagini kreeg vandaag een hersenpunctie en twee scans (hersenen en lever). Momenteel lijkt het erop dat het probleem niet in de hersenen zit. De lever scan wordt vandaag bekeken door de radioloog. Indien er een shunt aanwezig is zal ze hoogstwaarschijnlijk een operatie nodig hebben.

Over de campagne
Beheerder:
Ella De Pauw
Gestart op:
24 September 2023
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie