€ 1.136 van € 2.000 opgehaald

 57%
86 donaties in 10 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Fietsen voor het Ronald McDonald Huis Leiden

€ 1.136 van € 2.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Wij, 4 studenten commerciële economie, komen dit jaar in actie voor het Ronald McDonald Huis Leiden om zo families met een ernstig ziek kind in het ziekenhuis de mogelijkheid te bieden om dicht bij hun kind te verblijven.

Zieke kinderen voelen zich beter met hun familie in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst. Een afstand van bijvoorbeeld 30 minuten rijden klinkt niet schrikbarend ver, maar dit 2 maal per dag, weken, of misschien wel maanden lang. Dat zijn ontelbaar veel kostbare minuten die zij als familie ook met elkaar hadden kunnen doorbrengen. Door het bestaan van de Ronald McDonald huizen zijn ouders die ver van het ziekenhuis wonen op deze manier in staat om altijd in de buurt te zijn. 

Op donderdag 19 oktober zullen wij daarom gaan fietsen voor dit goede doel. Hoe een mooi gebaar is het als wij als gezonde jongeren ons inspannen voor kinderen en hun familie die het helaas minder goed hebben op dit moment? 

Wij starten bij het Ronald McDonald Huis in Leiden en zullen gaan fietsen naar het Ronald McDonald Huis in Den Haag. Na een korte pauze aldaar, zullen wij dezelfde route weer terug fietsen. Om vervolgens te finishen waar wij gestart zijn. Dit gaan wij natuurlijk niet voor niks doen, ons doel is om met deze actie zoveel mogelijk geld in te zamelen. Daarom zoeken wij sponsoren.


Wij hebben als doel gesteld om met onze actie €2000 in te zamelen. Helpt u mee? Iedere euro telt en vertegenwoordigt kostbare minuten!


Wij waarderen uw bijdrage aan het goede doel enorm en zijn u erg dankbaar!


 

Liefs,


Anne-Sophie, Jamie, Mark en Kaya

Over de campagne
Beheerder:
Kaya Duivenvoorden
Gestart op:
6 September 2023
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie