€ 2.155 van € 2.500 opgehaald

 87%
33 donaties in 1 jaar

Groepsvakantie crossculture Nieuwegein

€ 2.155 van € 2.500 opgehaald
het verhaal

Wil jij bijdragen aan een vakantieweek voor iemand die zelf geen vakantie kan betalen? Zodat iemand een positieve groep mensen ontmoet om nieuwe vrienden te leren maken en een onvergetelijke vakantieweek kan beleven? 

Inmiddels organiseert Cross Culture Nieuwegein al 10 jaar een groepsvakantie week. Een beproefd concept, voor velen 'de leukste week van het jaar'.. Cross Culture Nieuwegein is een interculturele groep christenen van alle leeftijden en culturen die graag in woord en daad iets van Gods Liefde zichtbaar maakt. Zo doen we allerlei leuke uitjes gedurende de week en doen we ook 'thema-tijd', met een toneelstuk van een fascinerend verhaal uit de Bijbel en daarna een gaaf kinder- tiener- en volwassenprogramma. Een extra verdieping in een toffe week!

Dit jaar gaan we naar een groepsaccomodatie bij de kraaijenbergse plassen in Noord Brabant. We hopen ook met de groep een leuk uitje te organiseren (dierentuin / zwembad / speelpark), maar ook daar hebben we nog financiële hulp bij nodig zodat juist die mensen mee kunnen die dit zelf niet kunnen betalen.

We gaan met ongeveer 50 personen.

Doneren is welkom! 


- Met 12,50 euro draag je bij aan de BBQ voor 1 persoon op de laatste avond

- Met 25 euro zorg je voor 1 entreekaartje voor een leuk uitje gedurende de week

 -Met 50 euro betaal je voor iemand de eigen vrijwillige bijdrage voor de vakantie. Hiermee zijn de kosten voor eten en drinken ongeveer gedekt.

- voor 75 euro betaal je voor iemand de overnachtingskosten voor de midweek

- voor 150 euro betaal je voor iemand de totale kosten voor de midweekMeer info over crossculture vind je op: 

https://cross-culture-nieuwegein.nl/


Alle hulp is welkom, bedankt!! 🙏

Over de campagne
Beheerder:
Helma Van Der Neut
Gestart op:
15 May 2023
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie