€ 830 van € 2.023 opgehaald

 42%
10 donaties in 1 maand

BMX Seizoen 2023

€ 830 van € 2.023 opgehaald
het verhaal

Bmx 2023


Wat een geweldig seizoen heb ik dit jaar al gehad. Eindelijk weer wedstrijden en kampioenschappen. Ik kijk met plezier terug op afgelopen jaar, maar vooral kijk ik uit naar het nieuwe seizoen.


In 2021/2022 heb ik mooie wedstrijden gefietst. 3Nationscup, Europese rondes en bijna alle topcompetitie wedstrijden. Heel wat ritjes naar het zuiden om punten te verzamelen voor het NK, EK & het WK.


Het was ook een pittig seizoen. Ik fiets nu in de klasse 17-24, maar dit jaar zaten daar ook de elite en junioren rijders bij ingedeeld. Helaas ook nog gecrasht in april, maar ik ben alweer druk in de sportschool en op de trainingen.

Ik heb vandaag de bevestiging gekregen dat ik mij wederom gekwalificeerd heb voor het EK in Dessel en het WK in Nantes. Beide kampioenschappen fiets ik in juli dit jaar. Nu al een mooi resultaat voor 2022. 


19 Juni kan ik de eerste punten gaan halen voor het nieuwe seizoen 2022/2023. Ik hoop dat ik weer mee kan doen aan de wintertraining van CTG, zoveel mogelijk wedstrijden fietsen en dat ik nog meer ervaring en techniek kan opdoen. Dit kan ik alleen met behulp van sponsoren/donateurs. Daarom vraag ik jullie aandacht. Wil je mij helpen om mijn volgend avontuur te bereiken? Misschien kan ik mij volgend jaar dan weer plaatsen voor het WK BMX in Glasgow.

Alvast dank voor uw tijd om mijn verhaal te lezen en wellicht heb ik u overgehaald om mij financieel te steunen.

Jerney 387


Over de campagne
Beheerder:
Jerney Tingen
Gestart op:
14 June 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie