€ 1.040 van € 1.050 opgehaald

 100%
48 donaties in 4 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Hersenbloeding en ongeneeslijk ziek, na 2 jaar er toch even op uit!

€ 1.040 van € 1.050 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Een welverdiende vakantie met een goede vriendin, wellicht de laatste vakantie.

Mijn vrouw heeft op 6-2-2020 een hersenbloeding gehad en op 9-6-2020 te horen gekregen dat ze ongeneselijke longkanker heeft met uitzaaiingen in het hoofd (5 plekken), aantasting lymfe en lever. Dat is een harde pil, maar ondanks alles proberen we er nog enkele mooie jaren van te maken.

Zelf heb ik een geluidverhuur bedrijf en worden we al 22 maanden getroffen met lockdowns en strenge regels, waarbij we enkel september 2020 en september en oktober 2021 open waren met enkele kleine plubliekloze evenementen. Je krijgt steun van de overheid, maar dat is een lachertje. Toch heb ik er voor gekozen om na de hersenbloeding niet te gaan werken voor een uitzendbureau, maar gebruik te maken van de steun van de overheid. Dat houd wel in dat je maandelijks geld moet bijleggen en na 22 maanden je spaarcenten compleet zijn verdampt.

Samen hebben we geknokt om er weer boven op te komen. Veel oefenen met eten, drinken, hand- en arm oefeningen, etc. Ze was aan 1 kant volledig verlamd met spasme, kon niet slikken, heel zachtjes praten met veel stotteren. Dat ik er 2 jaar voor haar ben geweest heeft wel tot gevolg dat al je spaarcenten zijn verdampt en de je met moeite je hoofd boven water kunt houden. Ik heb er geen spijt van dat het zo gelopen is en zou het zo weer doen. Het was voor mij geen optie om toch te gaan werken en mijn vrouw maar aan het lot over te laten en hele dagen thuis te laten. Ondanks dat ze m.b.t. de hersenbloeding er voor 80% bovenop is gekomen, blijft de ongeneeslijke longkanker wel een harde pil en moeilijk te verkroppen. Afgelopen jaar heeft ze 4 maal in het ziekenhuis gelegen, waarvan 2x met een longontsteking.

Afgelopen zomer leek het er even op dat het goed zou komen met de evenementen in het COVID-19 tijdperk, dat er weer evenementen v.a. september zouden komen en dat we de schade konden herstellen, echter het tegendeel bleek waar. Paula wilde al zo lang graag enkele dagen er op uit alleen kon ik haar dat niet geven. We hebben "All you need is love", "stichting doe een wens" en "Chantals beauty camper" aangeschreven, maar zonder succes. Toen kwam een vriendin op het idee om eind April (25-4 is ze jarig) samen 7 dagen op vakantie te gaan ALL-IN. Dat is eind April het goedkoopst, maar ik kan het financieel haar gewoon niet geven, omdat de COVID-19 en de lockdowns maar voort duren en het er alleen maar beroerder uit komt te zien voor mijn bedrijf. Toch kan ik het niet verkroppen dat ik haar niet even een paar dagen iets moois kan schenken en misschien wel de laatste vakantie. Dat ik zelf niet op vakantie kan vind ik nog niet het ergste, maar dat ik haar dat niet kan geven geeft mij heel veel machteloosheid en verdriet.

Vandaar dat ik op het idee kwam om eens te kijken of anderen middels een klein bedrag haar toch iets moois kunnen schenken en ze zo even enkele dagen zonder zorgen kan genieten van een welverdiende vakantie. Het gaat absoluut niet om een groot bedrag, alle kleine bedragen helpen tot een iets groter bedrag.

Ik wil een ieder al vast heel hartelijk bedanken voor de steun en hoop bij wat mindere tijden er ook iets moois op jullie op pad komt.

Over de campagne
Beheerder:
Paula Kersten
Gestart op:
9 January 2022
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie