€ 2.418 van € 5.000 opgehaald

 49%
121 donaties in 1 jaar

Help Thor aan zijn medicatie!

€ 2.418 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Update 25-03-2022

Lieve vrienden, 

Thor heeft vandaag zijn 3de scan gehad. De medicijnen doen nog steeds zeer goed hun werk. De tumor is nog steeds niet groter geworden en zijn bloedwaarden zijn ook nog steeds zoals het zou moeten zijn. 

Thor heeft ook geen last van bijwerkingen en is heel vrolijk en geniet nog met volle teugen van iedere dag. Mede mogelijk gemaakt door jullie fantastische steun en donaties. Onze dank is nog steeds oneindig. We gaan dan ook door met de medicatie en vragen jullie wederom om, wanneer jullie nog een (kleine) donatie over hebben ons en Thor daarbij te helpen. We houden jullie uiteraard op de hoogte. Nogmaals bedankt!

‐---------☆☆☆-------------

Onze vrolijke, lieve en enthousiaste hond Thor van pas 6 jaar is helaas ziek. Zelf heeft hij er weinig van in de gaten en leeft zijn heerlijke honden leven!

Een maand terug heeft de dierenarts een kwaadaardige bult weggehaald bij zijn rug. We dachten samen met de dierenarts, dat daar mee alles klaar zou zijn. Helaas heeft een echo uitgewezen dat er nog een plek zit.

Thor is te helpen, alleen met dure medicatie. Wij willen alles er aan doen om de ziekte te bestrijden en aan de medicatie te gaan beginnen. 

Jullie zouden ons heel erg helpen om, als je iets zou kunnen missen, te doneren. Hierbij help je Thor aan de medicatie en hopelijk nog een leuke tijd met ons samen. We willen en kunnen hem nog lang niet missen! Onze dank is oneindig en we houden jullie ook zeker op de hoogte van zijn gezondheid.

Over de campagne
Beheerder:
Vivien vd Beek
Gestart op:
7 December 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie