€ 620 van € 1.700 opgehaald

 37%
32 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Overkapping voor pleegzoontje van 5 jaar

€ 620 van € 1.700 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Hallo allemaal,

Ons pleegzoontje van 5 jaar woont nu 3 jaar bij ons. Gelukkig mag hij samen met zijn zusje (3 jaar) bij ons opgroeien. We merken al geruime tijd dat ons huis te klein wordt voor 2 volwassenen en 4 kinderen( 16, 8, 5 en 3 jaar), maar mijn man is in 5 jaar van kerngezond naar invalide gegaan, door een spierziekte. Hij is nu afhankelijk van een scootmobiel en het huis is aangepast voor hem. Verhuizen is daarom geen optie. Ons pleegzoontje heeft het nodig om veel buiten te spelen en buiten te zijn, hij is namelijk hypergevoelig, en kan prikkels moeilijk verwerken en moeilijk met veranderingen om gaan zoals een verjaardag, schoolvakantie, vakantie ( we blijven dit jaar thuis) en visite. Dan is hij echt dagen uit zijn doen. Buiten zijn vind hij heerlijk en het is ook rustiger voor hem dan binnen. Nu waren wij begonnen met het maken van een overkapping in de achtertuin, maar doordat onze auto hoge kosten had net voor de keuring, de wasmachine kapot ging én mijn man een inklapbare scootmobiel nodig had omdat de huidige scootmobiel niet in de auto past, en we anders nergens meer heen kunnen, is het geld nu op. Ons spaarpotje is leeg. We kunnen niet verder gaan met de verbouwing. En vooral nu regent het heel de vakantie veel en zitten de kinderen met z'n allen in een overvolle woonkamer, wat teveel prikkels geeft voor ons pleegzoontje. Nog nooit hebben we geld gevraagd voor onze kinderen of pleegkinderen, altijd hebben we alles zelf betaald en geregeld, maar nu lopen we echt vast. Het komende half jaar is er geen financiële ruimte om de overkapping af te maken. We hebben tot nu toe de houten schommel af, 3 dezelfde zitjes zodat ze geen ruzie meer maken om de schommel, maar met dit weer zoals vandaag ( heel veel regen) kunnen ze niet eens schommelen. 

Wie wilt en kan ons helpen zodat ons pleegzoontje ook met de regen naar buiten kan en hij kan fietsen onder de overkapping en kan kleien en met zijn playmobil spelen. Ook in de herfst speelt hij graag buiten.  Op de trampoline, of met zijn auto's. 

We zijn echt super blij met elke donatie voor de overkapping voor ons pleegzoontje!

En dat ons pleegzoontje weer fijn buiten kan spelen zou echt geweldig zijn.

Alvast heel hartelijk dank!!


Dank u wel dat u mijn verhaal heeft gelezen. 🙂

Met vriendelijke groet, 

Angelique 


27/8: Alle mensen die een donatie hebben gedaan: Super bedankt!! 😘Voor het bedrag dat nu gedoneerd is kunnen we hout kopen. Daarna moeten we verder gaan sparen voor het dak van de overkapping. 

5/9:  Het houten frame is bijna klaar. Het dak moet helaas nog een maand wachten.

Maar het wordt echt prachtig!




Over de campagne
Beheerder:
Angelique van Steen
Gestart op:
18 August 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie