€ 665 van € 5.000 opgehaald

 14%
13 donaties in 1 maand

Opening van een nieuw Retro Audio Museum

€ 665 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Ik heb een unieke privécollectie die bestaat uit ongeveer 350 eenheden analoge hifi-apparatuur, voornamelijk cassettedecks en cassette- / bandrecorders geproduceerd in de jaren 70-80, en ik ben van plan dit jaar een museum in Nederland te vestigen.

Toen ik lokale gemeenten benaderde met mijn idee om een ​​Retro Audio Electronics Museum "Touch the Real Sound" te openen, was de feedback zeer positief. Ze kunnen het museum echter alleen ondersteunen als ik het als privébedrijf ga runnen. Vanuit hun oogpunt moet ik allereerst een nieuw bedrijfsproject starten, een zaal voor het museum zoeken en huren, en deze volledig uitrusten met alle benodigde spullen zoals legbordstellingen, beveiliging, etc. Helaas kan ik dat ik kan het niet zelf betalen.

Ik ben van mening dat zo'n soort museum moet worden gerund als een liefdadigheidsinstelling of een niet-winstgevende organisatie die tot de lokale gemeenschap behoort.

Het doel van deze campagne is om geld binnen te halen voor een langdurig huurcontract voor het museumgebouw en om het museum op te richten. De locatie wordt later bevestigd.

Bij voorbaat dank voor uw hulp! Met vriendelijke groet, Alex Mironov

Over de campagne
Beheerder:
Retro Audio Museum
Gestart op:
3 April 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie