€ 11.293 van € 10.800 opgehaald

 100%
417 donaties in 1 maand

Alternatieve genezing Danté

€ 11.293 van € 10.800 opgehaald
het verhaal

Twee jaar geleden kwam het vreselijke nieuws binnen dat onze Danté getroffen werd door een osteosarcoom (botkanker). 

Danté  is een lieve jongen van 15 jaar toen hij getroffen  werd door deze vreselijke ziekte. 

Na 38 zware chemobehandelingen en een zware beenbesparende operatie bleek het osteosarcoom agressiever te zijn dan dat we allemaal gehoopt  hadden.  

Het leek eerst de betere  kant op te gaan tot dat we het slechte nieuws binnen kregen dat het osteosarcoom  zich had uitgezaaid op meerdere plekken waaronder de lymfen, de knie, longen en ruggenwervel waardoor Danté  opnieuw  weer behandelingen zoals chemo  en bestralingen is moeten ondergaan. Hier is hij nog altijd mee bezig. De chemo houd het op dit moment stabiel maar de kans op genezing is zeer klein, waardoor wij zijn gestart met een alternatief  behandeling waar we recent mee zijn begonnen en we waar we van zien dat de kankercellen minder actief zijn. Deze alternatieve behandeling  houd in dat hij cbg cbd en thc olie krijgt  toegediend in een vorm van een zetpil, daar zitten ook andere vitamines bij. Om het kort samen te vatten is het een pakket waar hoge kosten aan verbonden zijn. Maar waar we wel hoop in hebben i.v.m. goede revieuws  en positieve verhalen. 

Alle kleine beetjes zijn zeer welkom en vragen vanuit ons hart jullie steun en hulp. HELP DANTÉ AUB!!!

Wij zullen jullie op de hoogte houden hoe de ontwikkelingen  zich  verlopen.

Mocht de alternatieve behandeling niet baten ( wat we wel hopen) zal de overige opbrengts  gedoneerd worden aan kika  kankerfonds.

Onze dank is GROOT!!!


 Over de campagne
Beheerder:
Bianca Aussems
Gestart op:
21 October 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie