€ 3.806 van € 5.000 opgehaald

 77%
105 donaties in 1 jaar
Deze campagne is beëindigd.

'UITGESPROKEN' De aangrijpende autobiografie van een ex-sterrenmanager

€ 3.806 van € 5.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

'VEELBEWOGEN'  IS EEN VLAG DIE MAAR AMPER DE LADING DEKT ...


In deze aangrijpende autobiografie beschrijft ex-sterrenmanager Frank Halters zijn leven vol uitersten. Van arm tot rijk, van verdriet tot geluk en ook weer terug. Van succesvol showbizz-ondernemer tot outcast en van een luxe leven in het Gooi tot het eenzame bestaan in een gevangeniscel. Hij vertelt over zijn avonturen met bekende Nederlanders en bekende buitenlanders, in een wereld vol glitter en klatergoud. 'UITGESPROKEN' is een eerlijk, confronterend en humoristisch geschreven boek met een lach en een traan, over tegenstellingen, gelijk hebben en gelijk krijgen, over het leven en de dood en alles wat je tijdens die rit kan overkomen. 

Als artiestenmanager en entertainment-producer kende Frank Halters een succesvolle carrière in de top van de Nationale showbusiness. Hij reisde de hele wereld over en vertelt openhartig over zijn vele avonturen, het sprookje van succes en de keerzijde van klatergoud. 

Frank Halters: -"Ik had nooit de intentie om een boek te schrijven over mijn leven. Daarentegen publiceerde ik wel columns op sociale media over wat mij zoal bezig hield. Uit de lovende reacties daarop ontstond de vraag naar een boek en vond ik de kracht en motivatie om mijn leven met de wereld te delen-". 

Over de campagne
Beheerder:
Frank Halters
Gestart op:
10 October 2022
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie