€ 2.091 van € 5.000 opgehaald

 42%
51 donaties in 1 maand

'UITGESPROKEN'. Een confronterende autobiografie

€ 2.091 van € 5.000 opgehaald
het verhaal
'Een veelbewogen leven' is een stempel dat maar amper de lading dekt. In dit leerzame en confronterende boek beschrijft Frank Halters op een open, eerlijke en humoristische manier zijn leven vol uitersten. Van arm tot rijk, van verdriet tot geluk en weer terug. Van succesvol ondernemer tot paria. Van een villa in het Gooi tot het eenzame leven in een gevangeniscel. Over een leven tussen bekende Nederlanders in artiestenfoyers, kleedkamers en tv studio's tot de spreekkamer van de sociale dienst. Een boek over het leven en de dood en alles wat je tijdens die rit kan overkomen. 


Als artiestenmanager en entertainment-producer kende Frank Halters een succesvol leven in de top van de Nationale showbusiness. Hij reise de hele wereld over en vertelt openhartig over zijn vele avonturen, het sprookje van succes en de keerzijde van klatergoud. Hij belicht de tegenstellingen in het leven, hoe je omgaat met geluk en je tegenslagen overwint. Een boek met een lach en een traan en over hoe het je kan vergaan.

Frank Halters: -"Ik had nooit de intentie een boek uit te geven over mijn leven. Daarentegen publiceerde ik wel columns op sociale media over wat mij dagelijks bezig hield. Uit de lovende reacties daarop ontstond de vraag naar een boek en vond ik de kracht en motivatie om mijn leven met de wereld te delen-". 

Over de campagne
Beheerder:
Frank Halters
Gestart op:
10 October 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie