€ 895 van € 5.000 opgehaald

 18%
24 donaties in 1 maand

Help mij mijn eigen cradle2cradle fietscaravan bouwen

€ 895 van € 5.000 opgehaald
het verhaal
Vorig jaar maakte ik, rolstoelgebruiker, gebruik van een gehuurde fietscaravan om de Onbeperkte Elfstedentocht te rijden. Deze ervaring heeft van mij een fan van de fietscaravan gemaakt vanwege het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid dat het reizen met een fietscaravan mij gegeven heeft. Nu wil ik graag zelf een fietscaravan bouwen volgens de principes van Cradle2Cradle (volgens MKB Servicedesk de ultieme vorm van duurzaam ondernemen), zodat ik met mijn initiatief een positieve impact maak.

Cradle2Cradle is een ontwerpfilosofie, volgens welke een gebouw of product gebouwd of gemaakt wordt met hergebruikte materialen (waarbij tijdens het hergebruik geen kwaliteitsverlies optreedt (upcycling) en die na het hergebruik oneindig herbruikbaar of volledig composteerbaar zijn) en met gebruik making van hernieuwbare energie.

Als mijn fietscaravan klaar is ga ik ermee de wereld rond fietsen om geld op te halen voor een beter leven met dementie (via een nog op te richten stichting voor beter leven met dementie). Zo maak ik dubbel positieve impact.


Tegenprestaties:

€  50,00 Jouw bedrijfslogo op mijn fietscaravan.

€100,00 Een feestelijke bbq avond of picnic middag met mijn fietscaravan (leuk als bedrijfsfeestje of feestelijke bijeenkomst voor netwerkclubs) ter waarde van €125,00.

NIEUW: €250,00 Een hele week gratis de fietscaravan tot jouw beschikking inclusief een boodschappenpakket ter waarde van in totaal ca. €275,00.


Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een donatie zonder tegenprestatie.

Over de campagne
Beheerder:
Jacqueline Vlug
Gestart op:
17 June 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie