€ 1.400 van € 2.350 opgehaald

 60%
56 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Help ons aan een rolstoel auto

€ 1.400 van € 2.350 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Beste lezer,

Ik ben alleenstaande moeder van Alessandro.

Alessandro is een jongen van 6 jaar oud met een algehele ontwikkelings achterstand.

Alessandro heeft verschillende medische aandoeningen waarvan een zeldzame bloedvat afwijking, epilepsie met ademstops en Cerebrale Parese (spasme). Alessandro zit op een ontwikkelings leeftijd van 2 a 2,5 jaar. Lichamelijk op ongeveer 10 maanden.

Alessandro kan niet zelfstandig los staan of lopen, zijn rechterarm/hand kan hij niet gebruiken en zijn rechterbeen heeft een hoge spierspanning.

Alessandro moet altijd zijn monitor, medicatie, verzorgingsspullen en zuurstof bij zich hebben.

Doordat ik zelf vroeger door een zenuwaandoening verlamd geweest ben en moeite heb met zwaar tillen/afstanden lopen, begint het vervoer van Alessandro zwaar te worden.

Alessandro gebruikt als vervoersmiddel een aangepaste rolstoel (deze is zwaarder dan een gewone rolstoel).

Ik moet Alessandro dagelijks in en uit de auto tillen (hij weegt ondertussen 26 kilo), maar ook zijn rolstoel moet ik dagelijks in en uit de auto tillen. Alessandro zijn autostoel is lichamelijk gezien niet goed voor Alessandro, omdat het geen goede ondersteuning voor zijn romp bied.

Omdat het zwaar begint te worden om Alessandro te vervoeren zowel naar dagbesteding als naar afspraken en familie hebben wij een goedkeuring gekregen vanuit de gemeente voor een auto aanpassing waarbij Alessandro met rolstoel de auto ingereden kan worden. Helaas mag de auto niet ouder zijn dan 5 jaar. De auto moet jarenlang mee gaan en gezien ikzelf door mijn beperking last heb met koppelen is het verstandig om een automaat te nemen.

Ik heb offertes opgevraagd bij een erkend auto aanpassings bedrijf en heb voor de auto 30.000 euro nodig. Wij zijn via een organisatie bezig om via fondsen aanvragen te doen die dan ook bedragen doneren, maar dit zal nooit 30.000 euro zijn.

Ik hoop via deze weg het bedrag bij elkaar te kunnen krijgen, waardoor onze vrijheid blijft en ik Alessandro overal naartoe kan blijven vervoeren.




17-02-2022

Helaas staat onze huidige auto in de garage met hogere kosten dan de auto nog waard is. We hebben geen andere keus dan hem de laten maken. Hopelijk gaat de auto nog minimaal een jaar mee. Een andere auto is gewoon echt noodzakelijk om Alessandro te kunnen blijven vervoeren. Elke kleine donatie is er een. Delen delen delen !



30-05-2022


Dankzij een aantal fondsen en mijn eigen spaargeld zitten we bijna aan het bedrag. Wie helpt ons aan de laatste 2.000 euro !


7-06-2022


We gaan proberen of we de laatste 1.000 euro nog bij elkaar gaan krijgen om toch tot de 30.000 te komen.

Over de campagne
Beheerder:
Valentina Cravotta
Gestart op:
7 December 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie