€ 3.054 van € 32.000 opgehaald

 10%
78 donaties in 2 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Help mij weer pijnvrij leven!

€ 3.054 van € 32.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Hallo, mijn naam is Nayara!

 

Sinds drie jaar ben ik opzoek naar de oorzaak van erge pijn in mijn buik, onderrug, billen, benen en voeten. Na vele bezoeken aan dokters, kinesisten, specialisten, onderzoeken en misdiagnoses ben ik er sinds kort achter gekomen dat de pijn voortkomt uit endometriose en er een grote kans is dat dit verder verspreid naar mijn heupzenuw. 

Deze vorm van endometriose genaamd; diep geïntegreerde endometriose (Sciatica Nerve Endometriose), kan de reden zijn waardoor ik continue heftige pijnscheuten vanaf mijn onderrug tot mijn voeten voel en dit beperkt mijn dagelijks leven. Kleine dingen zoals naar de supermarkt lopen, traplopen of het huis opruimen zijn geen dagelijkse gewoonten meer, maar worden uitdagender met de dag.
 

Endometriose en Sciatica Nerve Endometriose moeten operatief verwijderd worden door een chirurg die hierin is gespecialiseerd, want anders kan dit erge zenuwschade veroorzaken. Er zijn heel weinig specialisten op dit gebied en daarom ben ik genoodzaakt om naar een specialist in Zwitserland te gaan die heel ervaren is in deze soort operaties voor een volledige constatering en behandeling van Sciatica Nerve Endometriose. Hoe langer het duurt voordat ik geopereerd kan worden, hoe groter de kans is dat mijn zenuwen ernstig beschadigd raken. Daarom start ik deze inzameling, om hopelijk zo snel mogelijk deze operatie te kunnen ondergaan.

 

Als u mij kan en wil helpen stel ik dit zeer op prijs en dank ik u vanuit mijn hart!

 

Groetjes en Liefs,

 

Nayara

Over de campagne
Beheerder:
Nayara Tuane Rodrigues
Gestart op:
30 June 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie