€ 2.351 van € 3.500 opgehaald

 68%
149 donaties in 3 weken

Geef Chance een kans

€ 2.351 van € 3.500 opgehaald
het verhaal
Ontmoet Chance, een lieve sociale kater die binnenkwam als zwerfkat bij House of Cats, de eigenaars van het pand waar de kat gevonden werd had ons al laten weten dat er iets raar leek aan Chance zijn achterpootjes.. 


Chance kwam bij ons toe en meteen zagen we de ernst van de situatie.. Chance zijn twee achterste onderpoten stonden omgekeerd en hij wandelde eigenlijk op zijn enkels. Er zitten gaatjes in zijn been hierdoor en er zat ook een flinke ontsteking op. Aangezien hij hiermee geboren is en al bijna twee jaar oud is, is een normale operatie niet meer mogelijk. Zijn voetjes zijn zo goed als dood, hij gebruikt deze niet en tevens schuren zijn nageltjes van die voetjes tegen zijn buik, waardoor hij daar kale plekjes krijgt.. 

Zijn twee achterste onderbenen moeten geamputeerd worden met twee protheses erbij.. Dit is natuurlijk voor een VZW zoals ons onbetaalbaar, ruw geschat zal de operatie, de protheses, naverzorging, etc. ons een 3500 euro kosten, een bedrag dat wij niet liggen hebben.. Met deze protheses kan Chance leven zoals elke andere kat, met natuurlijk een ander uiterlijk :) 

Euthanasie is voor ons geen optie, Chance is voor de rest een super gezond beestje en verdient ook een kans op het leven, vandaar zijn naam 'Chance'. We geloven erin dat we hem kunnen redden als we dit bedrag kunnen ophalen. Dus, willen jullie samen met ons Chance een echte kans geven? 

Over de campagne
Beheerder:
VZW House of Cats
Gestart op:
21 April 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie