€ 1.897 van € 25.000 opgehaald

 8%
93 donaties in 3 weken

Mobiele Kippenkar

€ 1.897 van € 25.000 opgehaald
het verhaal

!! Nieuwe video: https://youtu.be/NsslQMsGMlk

Jaah hoor, hier sta ik dan. Nooit gedacht dat ik geld op zou halen voor een kippenhok, maar de realiteit heeft me ingehaald.

Vandaag was ik in Schoorl bij zorgboerderij De Noorderhoeve. Een boerderij met koeien, kippen en lekkere groenten. Allemaal DeMeter-proef. De medewerkers wonen op de boerderij en sommigen hebben een 'beperking' of een 'rugzakje' maar wie heeft dat niet?

Ik was enorm onder de indruk van alles wat hier gebeurde en over de manier waarop.

Iedereen wil deze producten!  Of in ieder geval een deel de oogst van deze boerderij!

Vlees en zuivel van de koeien en groente uit de tuin. Alles verbouwd volgens de strenge normen van DeMeter. Beter kun je niet hebben: geen bestrijdingsmiddelen of hormonen, alles NATUURLIJK natuurlijk en óók nog eens verbouwd volgens antroposofische normen en waarden, waar de opbrengst ten goede komt van de medewerkers en de boerderij.

O ja even over dat kippenhok: bekijk de specs, die kippen leven als koninginnen in dit hok. Het is een professionele kar waar elke kip gelukkig is en ook de boer z'n ei in kwijt kan raken!

Meer info kun je vinden op: Kippenkar voor 100 bio-kippen of op de afbeeldingen hieronder.

Waarom? 

De boerderij is al in het bezit van 1 zo'n luxe kippenhok, maar om het dierenwelzijn DeMeter-proef te houden én aan de eier-vraag te voldoen willen ze graag een 2de. Binnen de organisatie is hier momenteel helaas geen budget voor.

Maar:

Wij willen óók graag biodynamische eieren verkopen als uitsmijter of (bijv.)  bij de asperges in ons restaurant. Ons restaurant is de Zilte Zoen in Schoorl. Wij verkopen al hamburgers van Boerderij De Noorderhoeve, maar zouden ook de eieren graag een meer prominente rol geven tijdens de lunch. Bovendien dragen wij graag een steentje bij in de samenleving!

Doe mee zou ik zeggen en help ons helpen om Boerderij De Noorderhoeve een tweede luxe kippenhok te geven 😉 

Bedankt alvast! ❤️

Groeten Team Zilte Zoen, Schoorl

Updates:

De toiletgelden van de Zilte Zoen van tijdens de lockdown zijn bestemd voor onze Crowdfund. Nice!

Duinstreek Centraal heeft een artikel over de Crowdfunding geschreven:
Over de campagne
Beheerder:
Jacobus
Gestart op:
20 April 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie