€ 1.614 van € 3.000 opgehaald

 54%
60 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Oogoperatie voor paard Pretty

€ 1.614 van € 3.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Pretty gaat blind worden…..

Zo begon onze (Julia en Carolien) nachtmerrie afgelopen januari. Geen goede start van het nieuwe jaar. Pretty is een Appaloosa merrie van 15 jaar oud. Ze heeft de diagnose ‘uveïtis posterior’ (maanblindheid) aan beide ogen gekregen. Deze aandoening leidt er uiteindelijk toe dat zij blind gaat worden. Op dit moment proberen wij met oogdruppels en ontstekingsremmers dit proces te vertragen.  

Pretty stond de afgelopen 6 jaar bij een stichting die het rijden voor kindjes met een beperking mogelijk maakt. Vanwege haar aandoening is het niet meer verantwoord om haar in te zetten voor het rijden met gehandicapte kinderen. Zij heeft dit altijd perfect gedaan, maar helaas werd er besloten dat zij naar een andere plek moest verhuizen...

Omdat wij haar al vele jaren trouw verzorgd hebben, kregen wij de eerste keus om haar over te nemen en dat hebben wij gedaan. Maar waar begin je aan? Hoelang gaat het duren? Hoe moet het verder? Allemaal vragen waar wij de afgelopen tijd veel over nagedacht hebben, maar opgeven? Dat nooit!  

Toch hebben wij besloten om ervoor te gaan, ondanks dat we niet weten hoe de ziekte zich zal ontwikkelen. We doen er echt alles aan, maar op dit moment gaat haar rechteroog al hard achteruit.

Nu is er een operatie mogelijk die dit kan uitstellen en tegelijkertijd de pijn voor Pretty kan verminderen. Maar deze operatie kost €3000 in totaal, een hoop geld.

Omdat er vele positieve verhalen zijn over de operatie willen wij dat heel graag voor haar mogelijk maken. Alleen daarvoor hebben we jullie financiële steun hard nodig!

Hopelijk wilt u ons helpen met een eenmalige bijdrage, klein of groot, alles is zeer welkom. Zodat wij samen met haar hopelijk nog vele mooie jaren kunnen hebben.   

Alvast bedankt namens Pretty, Julia en Carolien


Over de campagne
Beheerder:
Carolien
Gestart op:
8 April 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie